Kreatív ötletek alkotni, varrni szerető anyukáknak, nagymamáknak

Gyerekszoba-lelke

Gyerekszoba-lelke

Első blogbejegyzés

2016. május 30. - Mónika Anna

Sziasztok!

Elindult a gyerekszoba-lelke  blog! Éljen!!!

 kicsinyitve.jpg

Kiknek szól? 

Anyukáknak, alkotó kedvű anyukáknak. Különösen azoknak, akik szeretik az anyagokat, a textileket, mert azok olyan jó pihe-puhák, szépek, színesek, sokfélék, csodákat lehet velük varázsolni a gyerekszobába. 

Kézműves ötleteket fogok kínálni. Egyszerű és nagyszerű, csináld magad textiljátékok, illetve gyerekszobai kiegészítők lesznek a blogon.  

De mitől is van lelke a gyerekszobának? A Te alkotásaidtól, a sok-sok apróságtól, melyeket szeretettel készítesz Neki, Nekik.Te lehelsz lelket a gyerekszobába! Nem az a fontos, hogy mennyire tökéletes az a varrás a filcmacin. Időt, energiát fordítottál rá, sok-sok szeretetet hímeztél bele. A gyermekedre, a gyermekeidre gondoltál, amíg készült. És ez benne van mindenben, amit Te csinálsz.

Ha Anya énekel, annál nincs szebb zene a babának. Nem baj, ha nem képzett énekes. Anya vagy nagymama főztje a legjobb a világon,mert szívből jövő szeretettel készült az étel.

Alkoss bátran! Ehhez adok majd ötleteket. Azért jó, ha a varráshoz kedvet érzel, legalább egy kicsit, akkor biztosan szívesen elkészíted a bemutatott apróságokat. Többnyire kézi varrással fogunk dolgozni.

Nehézségi fok: Nagyon könnyű. :-) Nem tudom, Veled előfordult-e, hogy kézműves vásáron jártál, és felsóhajtottál egy-egy asztalnál: " Ja, ezt én is meg tudom csinálni!" Hát nagyjából ilyenek lesznek a gyerekszoba-lelke blogon.

Legközelebb bemutatom a kezdeteket, amikor kislányom még pocaklakóként türelmesen kivárta, hogy anyukája széppé varázsolja a szobácskáját.

Apropó, kell-e gyerekszoba? Mikortól? Hamarosan erről is beszélgetünk a gyerekszoba-lelke blogon.

 kicsiben.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekszobalelke.blog.hu/api/trackback/id/tr328757904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enikő Burján 2016.06.13. 11:13:38

Kedves Móni! Nagyon tetszik a blog ötleted, kíváncsian várom a következő bejegyzést és az alkotás ötleteket és útmutatásokat.

Üdvözlettel:

Enikő

Mónika Anna 2016.06.15. 10:20:26

@Enikő Burján: Kedves Enikő!
Örülök, hogy tetszik. Hamarosan jön a folytatás, illetve nemsokára a FB-on is követheted.
Móni
süti beállítások módosítása